KanyarGo

DÍJSZABÁS

A KanyarGo weboldalán vásárolható jegyek, bérletek.

Napijegy ára (ÁFA-val): 250 Ft

Havi bérlet ára (ÁFA-val): 2 500 Ft
Igénybe vehető kedvezmények: Volánbérlet kedvezmény**, ViaBusz bérlet kedvezmény***, Vármegye bérlet kedvezmény****, MÁV bérlet kedvezmény*****

Diák / nyugdíjas havi bérlet* ára (ÁFA-val): 800 Ft
Igénybe vehető kedvezmények: Volánbérlet kedvezmény**, ViaBusz bérlet kedvezmény***, Vármegye bérlet kedvezmény****, MÁV bérlet kedvezmény*****

Éves bérlet ára (ÁFA-val): 15 000 Ft
Igénybe vehető kedvezmények: Volánbérlet kedvezmény**, ViaBusz bérlet kedvezmény***, Vármegye bérlet kedvezmény****, MÁV bérlet kedvezmény*****

Diák / nyugdíjas éves bérlet* ára (ÁFA-val): 4 800 Ft
Igénybe vehető kedvezmények: Volánbérlet kedvezmény**, ViaBUSZ bérlet kedvezmény***, Vármegye bérlet kedvezmény****, MÁV bérlet kedvezmény*****

VISZONTELADÓNÁL VÁSÁROLHATÓ JEGYEK, BÉRLETEK

5/30 napijegy ára (ÁFA-val): 1 250 Ft

Havi bérlet ára (ÁFA-val): 2 500 Ft

Kedvezményes* havi bérlet ára (ÁFA-val): 800 Ft

*Nyugdíjas, rokkantsági járadékos, tanuló vagy 15 év alatti gyermek esetén

**Páty területén érvényes VOLÁNBUSZ bérlet esetén bérleteink árából 50% kedvezményt biztosítunk. Amennyiben a kedvezményt érvényesíti, ellenőreink kérni fogják az utazási jogusultság ellenőrzésekot az érvényes VOLÁNBUSZ bérlet felmutatását!

***Érvényes ViaBusz bérlet esetén bérleteink árából 50% kedvezményt biztosítunk. Amennyiben a kedvezményt érvényesíti, ellenőreink kérni fogják az utazási jogusultság ellenőrzésekot az érvényes ViaBusz bérlet felmutatását!

****Érvényes Vármegye bérlet esetén bérleteink árából 50% kedvezményt biztosítunk. Amennyiben a kedvezményt érvényesíti, ellenőreink kérni fogják az utazási jogusultság ellenőrzésekot az érvényes Vármegye bérlet felmutatását!

****Kizárólag Páty - Budapest közötti szakaszra (is) érvényes MÁV bérlettel vehető igénybe a kedvezmény! Ezen feltételnek megfelelő, érvényes MÁV bérlet esetén bérleteink árából 90% kedvezményt biztosítunk. Amennyiben a kedvezményt érvényesíti, ellenőreink kérni fogják az utazási jogusultság ellenőrzésekot az érvényes MÁV bérlet felmutatását!

Az egyes bérlet típusoknál igénybe vehető kedvezmények közül egyszerre csak egy érvényesíthető!

Figyelem: ha időközben lejár a kedvezményre jogosító bérlet, és nincs megújítva, a kedvezményes KanyarGo bérlet is érvényét veszti.

A szolgáltatás a 65 év felettieknek, 6 éven aluliaknak és - a 85/2007. (IV. 25.) Korm. rendelet 1. melléklete szerinti - fogyatékossággal rendelkező utasoknak és rendeletben meghatározott kísérőiknek ingyenes! A kedvezmények részletes szabályait a 85/2007. (IV. 25.) Korm rendelet 1. melléklete tartalmazza. Ingyenes továbbá az óvodai ellátásban, nappali oktatás munkarendje szerint folyó oktatásban, iskolán kívüli fejlesztő foglalkozásban részt vevő gyermekek, diákok és intézményi kísérőjük csoportos utazása. Utóbbi kedvezmény az oktatási, nevelési tevékenység keretében szervezett csoportos foglalkozások helyszíneire történő utazások támogatását célozza, nem terjed ki az intézmény és a lakóhely közötti rendszeres közlekedés esetére.

Felhívjuk figyelmét, hogy a kanyargo.paty.hu oldalon vásárolt jogosultság (virtuális bérlet) kinyomtatott adatszelvénye nem minősül bérletszelvénynek, ez esetben a jogosultság hordozóeszköze az informatikai rendszerben névre szólóan generált kód.

PÓTDÍJAK

Jogosultság nélkül utazás
10 000 Ft pótdíj fizetésére kötelezett az az utas, aki jogosultség nélkül vagy érvénytelen napijeggyel, bérlettel kísérli meg a szolgáltatás igénybevételét.

Jogosultság utólagos bemutatása
2 000 Ft eljárási díj fizetésére közeletett az az utas, aki a jogosultságát igazoló szelvényt, vagy igazolványt az ellenőrzés során nem tudta bemutatni, de ha 1 munkanapon belül igazolja, hogy az ellenőrzés időpontjában már jogosultsággal rendelkezett. Hagyományos jegy, bérlet esetén az árusítás helyszínén lehetséges az érvényes jogosultság igazolása. Online vásárolt jegy, bérlet esetén a kanyargo.paty.hu weboldalon történő befizetéskor lehet igazolni a jogosultságot.

Utazási szabályok megsértése
6 000 Ft pótdíj fizetésére kötelezett, aki csomagként, kézipoggyászként nem szállítható tárgyat visz fel a járműra, bepiszkolja a járművet, vagy egyéb módon megsérti az utazási feltételeket.

  • A fenti pótdíj összegek 45 napon belüli befizetés esetén érvényesek.
  • 45 napon túli fizetés esetén a késedelmi díj a pótdíj 100%-a!
  • Pótdíjjal kapcsolatos panasztételi lehetőség: ugyfelszolgalat@paty.hu
  • Pótdíj fizetés módja

  • Online bankkártyás fizetés a kanyargo.paty.hu weboldalon.
  • Postai csekkbefizetés.
  • Díjszelvény vásárlás jegyértékesítő helyen.