+36 70 163 7998

/

kanyargo@paty.hu

18 éven aluliak számára ingyenes szolgáltatás
2024.02.02 19:44
Örömmel számolunk be róla, hogy Páty Képviselő-testülete úgy határozott, hogy 18 éven aluliak számára ingyenessé teszi a KanyarGo busz használatát február 1-jétől.
Az önkormányzat vállalja a már megvásárolt bérletek időarányos árának visszafizetését, ehhez a hivatal pénztárába szükséges személyesen befáradni, pénztári nyitvatartási időben.
Örömmel számolunk be róla, hogy Páty Képviselő-testülete úgy határozott, hogy 18 éven aluliak ...
Tovább olvasom Tovább olvasom
Vármegye bérlet kedvezmény bevezetése
2023.05.25 08:14
Tájékoztatjuk tisztelt utasainkat, hogy a vármegye bérlet rendszer a jogszabályok alapján a KanyarGo-n és egyéb helyi tömegközlekedési rendszereken nem érvényes.

Örömmel jelentjük be, hogy az Önkormányzat mérlegelése és döntése alapján az eddigi kedvezmény struktúránkba illeszkedően az érvényes vármegye bérlettel rendelkezők 50% kedvezménnyel válthatnak bérletet a KanyarGo járataira.

Várjuk Önöket a buszokon!
Tájékoztatjuk tisztelt utasainkat, hogy a vármegye bérlet rendszer a jogszabályok alapján a KanyarGo-n ...
Tovább olvasom
VOLÁN-BÉRLET ELFOGADÁS A VASÚTON 2023 DECEMBER 31-IG
2022.12.11 00:35
A VOLÁNBUSZ-MÁV-START átjárhatóságát meghosszabbította az illetékes minisztérium 2023 év végéig.
A VOLÁNBUSZ-MÁV-START átjárhatóságát meghosszabbította az illetékes minisztérium 2023 év  ...
Tovább olvasom Tovább olvasom
Összes hír megtekintése
Figyelem! 18 éven aluliak számára ingyenes!

Napijegy

250 Ft

Kezdő nap:

Havi bérlet

2 500 Ft

Kezdő nap:

Havi bérlet

diák/nyugdíjas

800 Ft

Kezdő nap:

Éves bérlet

15 000 Ft

Kezdő nap:

Éves bérlet

diák/nyugdíjas

4 800 Ft

Kezdő nap:

Pótdíj befizetés


Képes vásárlási segédlet


  A kosár jelenleg üres!


Tovább a Vásárláshoz
VISZONTELADÓINK

Polgármesteri Hivatal Páty

2071 Páty, Kossuth u. 83.

Hétfő: 13:00-17:30

Szerda: 09:00-11:30 és 13:00-15:30

Péntek: 09:00-11:30

DÍJSZABÁS

Nyomtatás

A KanyarGo weboldalán vásárolható jegyek, bérletek.

Napijegy ára (ÁFA-val): 250 Ft

Havi bérlet ára (ÁFA-val): 2 500 Ft
Igénybe vehető kedvezmények: Volánbérlet kedvezmény**, ViaBusz bérlet kedvezmény***, Vármegye bérlet kedvezmény****, MÁV bérlet kedvezmény*****

Diák / nyugdíjas havi bérlet* ára (ÁFA-val): 800 Ft
Igénybe vehető kedvezmények: Volánbérlet kedvezmény**, ViaBusz bérlet kedvezmény***, Vármegye bérlet kedvezmény****, MÁV bérlet kedvezmény*****

Éves bérlet ára (ÁFA-val): 15 000 Ft
Igénybe vehető kedvezmények: Volánbérlet kedvezmény**, ViaBusz bérlet kedvezmény***, Vármegye bérlet kedvezmény****, MÁV bérlet kedvezmény*****

Diák / nyugdíjas éves bérlet* ára (ÁFA-val): 4 800 Ft
Igénybe vehető kedvezmények: Volánbérlet kedvezmény**, ViaBUSZ bérlet kedvezmény***, Vármegye bérlet kedvezmény****, MÁV bérlet kedvezmény*****

VISZONTELADÓNÁL VÁSÁROLHATÓ JEGYEK, BÉRLETEK

5/30 napijegy ára (ÁFA-val): 1 250 Ft

Havi bérlet ára (ÁFA-val): 2 500 Ft

Kedvezményes* havi bérlet ára (ÁFA-val): 800 Ft

*Nyugdíjas, rokkantsági járadékos, tanuló vagy 15 év alatti gyermek esetén

**Páty területén érvényes VOLÁNBUSZ bérlet esetén bérleteink árából 50% kedvezményt biztosítunk. Amennyiben a kedvezményt érvényesíti, ellenőreink kérni fogják az utazási jogusultság ellenőrzésekot az érvényes VOLÁNBUSZ bérlet felmutatását!

***Érvényes ViaBusz bérlet esetén bérleteink árából 50% kedvezményt biztosítunk. Amennyiben a kedvezményt érvényesíti, ellenőreink kérni fogják az utazási jogusultság ellenőrzésekot az érvényes ViaBusz bérlet felmutatását!

****Érvényes Vármegye bérlet esetén bérleteink árából 50% kedvezményt biztosítunk. Amennyiben a kedvezményt érvényesíti, ellenőreink kérni fogják az utazási jogusultság ellenőrzésekot az érvényes Vármegye bérlet felmutatását!

****Kizárólag Páty - Budapest közötti szakaszra (is) érvényes MÁV bérlettel vehető igénybe a kedvezmény! Ezen feltételnek megfelelő, érvényes MÁV bérlet esetén bérleteink árából 90% kedvezményt biztosítunk. Amennyiben a kedvezményt érvényesíti, ellenőreink kérni fogják az utazási jogusultság ellenőrzésekot az érvényes MÁV bérlet felmutatását!

Az egyes bérlet típusoknál igénybe vehető kedvezmények közül egyszerre csak egy érvényesíthető!

Figyelem: ha időközben lejár a kedvezményre jogosító bérlet, és nincs megújítva, a kedvezményes KanyarGo bérlet is érvényét veszti.

A szolgáltatás a 65 év felettieknek, 6 éven aluliaknak és - a 85/2007. (IV. 25.) Korm. rendelet 1. melléklete szerinti - fogyatékossággal rendelkező utasoknak és rendeletben meghatározott kísérőiknek ingyenes! A kedvezmények részletes szabályait a 85/2007. (IV. 25.) Korm rendelet 1. melléklete tartalmazza. Ingyenes továbbá az óvodai ellátásban, nappali oktatás munkarendje szerint folyó oktatásban, iskolán kívüli fejlesztő foglalkozásban részt vevő gyermekek, diákok és intézményi kísérőjük csoportos utazása. Utóbbi kedvezmény az oktatási, nevelési tevékenység keretében szervezett csoportos foglalkozások helyszíneire történő utazások támogatását célozza, nem terjed ki az intézmény és a lakóhely közötti rendszeres közlekedés esetére.

Felhívjuk figyelmét, hogy a kanyargo.paty.hu oldalon vásárolt jogosultság (virtuális bérlet) kinyomtatott adatszelvénye nem minősül bérletszelvénynek, ez esetben a jogosultság hordozóeszköze az informatikai rendszerben névre szólóan generált kód.

PÓTDÍJAK

Jogosultság nélkül utazás
10 000 Ft pótdíj fizetésére kötelezett az az utas, aki jogosultség nélkül vagy érvénytelen napijeggyel, bérlettel kísérli meg a szolgáltatás igénybevételét.

Jogosultság utólagos bemutatása
2 000 Ft eljárási díj fizetésére közeletett az az utas, aki a jogosultságát igazoló szelvényt, vagy igazolványt az ellenőrzés során nem tudta bemutatni, de ha 1 munkanapon belül igazolja, hogy az ellenőrzés időpontjában már jogosultsággal rendelkezett. Hagyományos jegy, bérlet esetén az árusítás helyszínén lehetséges az érvényes jogosultság igazolása. Online vásárolt jegy, bérlet esetén a kanyargo.paty.hu weboldalon történő befizetéskor lehet igazolni a jogosultságot.

Utazási szabályok megsértése
6 000 Ft pótdíj fizetésére kötelezett, aki csomagként, kézipoggyászként nem szállítható tárgyat visz fel a járműra, bepiszkolja a járművet, vagy egyéb módon megsérti az utazási feltételeket.

  • A fenti pótdíj összegek 45 napon belüli befizetés esetén érvényesek.
  • 45 napon túli fizetés esetén a késedelmi díj a pótdíj 100%-a!
  • Pótdíjjal kapcsolatos panasztételi lehetőség: ugyfelszolgalat@paty.hu
  • Pótdíj fizetés módja

  • Online bankkártyás fizetés a kanyargo.paty.hu weboldalon.
  • Postai csekkbefizetés.
  • Díjszelvény vásárlás jegyértékesítő helyen.