+36 70 154 7529

/

kanyargo@paty.hu

Menetrend változás február 7

2022-02-05 09:34:15


Kedves Pátyiak, kedves Utasaink!

Az utasforgalmi adatok alapján, a lakossági visszajelzések figyelembevételével módosítottuk a KanyarGo menetrendjét.
Örömmel tapasztaltuk, hogy a reggeli órákban megtelnek a buszok, amely elsősorban az iskolások nagy számának köszönhető. Annak érdekében, hogy mindenkit időre el tudjunk juttatni az iskolához és Biatorbágy vasútállomáshoz is, átalakítottuk a reggeli meneteket és plusz egy rövid "iskola menet" is bevezetésre került, ugyanakkor az egyik esti menet megszűnt.
A menetrend változásai ennek megfelelően az alábbiak:
- A 07:07-kor induló "KÉK" menet a Bocskai Iskolától 07:38-kor NEM Biatorbágy felé folytatja útját, hanem tesz egy "iskola kört" a Telki elágazás, Völgy utca, Nyírfa utca, Játszótér, Árpád utca Petőfi Sándor utca útvonalon és visszatér a Bocskai Iskolához 07:50-re, útját pedig a Községházánál zárja 07:53-kor.
- A Bocskai iskolához mostantól tehát 4 időpontban érkeznek buszok: 07:28, 07:38, 07:45 07:50-kor, a gyerekek bármelyiket választhatják a bejutáshoz.
- A fent említett 07:07-es busz helyett a Községházától 07:19-kor induló "PIROS" menet megy át Biatorbágyra, ahová 07:54-kor fog érkezni, így a 08:01-es vonathoz javul a csatlakozás, csökken a várakozási idő és később lehet elindulni otthonról.
- A 18:18-kor induló "PIROS", Biatorbágyot is érintő menet a rendkívül alacsony kihasználtság miatt megszűnik.
- Az ITM engedélyével új megállóhely került be a menetrendbe Biatorbágyon, a Vendel téren. Ez a Biatorbágyra iskolába járó gyerekek mellett nagy segítség azoknak is, akik a biatorbágyi gyógyszertárba járnak, továbbá átszállási lehetőséget biztosítunk így a Volánbuszra felszálláshoz is.
- Több helyen optimalizáltuk az indulási időpontokat, ezért kérjük, hogy tanulmányozzák ezeket az Önök számára fontos megállókra vonatkozóan.
Kérjük, hogy a változásokról tájékoztassák egymást, továbbítsák az új menetrendet ismerőseiknek, illetve legyenek szívesek továbbadni a hírt azok számára is, akik nem használnak számítógépet, különös tekintettel az idősebbekre!

Köszönjük figyelmüket és hogy segítik egymást!
KanyarGo

2022 február 7-től érvényes menetrend megtekintése

2022 február 9-től érvényes menetrend megtekintése

Összes hír megtekintése